• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Vloercoating

Een vloercoating kan de levensduur en de kwaliteit van uw vloer op een zeer positieve manier beïnvloeden. Bredase Schilder helpt u daarom graag bij het aanbrengen van een geschikte coating op uw vloer. Dankzij de deklaag wordt een stevige basis gelegd en krijgt u de beschikking over een slijtvaste vloer. Een vloer waar u mee vooruit én op vooruit kunt dus!

Vakman in vloercoating

Een goede coating aanbrengen moet secuur gebeuren. Bij Bredase Schilder zit u op dat punt wel goed. Eigenaar Jera Aalten is een gediplomeerd vakman die uitstekend op de hoogte is van kleurtoepassing en een grote materiaalkennis heeft. Laat u uw vloercoating aanbrengen door Bredase Schilder dan kunt u er op rekenen dat er topkwaliteit geleverd wordt.

vloercoating schildersbedrijf j aalten Bredacoating vloer schildersbedrijf j aalten Breda

Twee of drie componenten epoxy

Voor de perfecte vloercoating maken we bij Bredase Schilder gebruik van twee of drie componenten Epoxycoating. Deze coating vormt een beschermende laag op uw vloer en is bijzonder slijtvast. Bovendien is de vloer die op deze manier gecoat is erg makkelijk schoon te maken. Een belangrijk detail natuurlijk. De twee of drie componenten Epoxycoating is bestand tegen zeer zware belasting en bovendien vloeistofdicht. De ideale coating dus om u voorlopig geen zorgen over uw vloer te hoeven maken.

Vloercoating Brabant

Bredase Schilder is actief in de provincie Noord-Brabant, met als uitvalsbasis Breda. Maar ook als u in bijvoorbeeld Tilburg, Etten-Leur of Roosendaal woont konen we u graag een mooie gecoate vloer bezorgen. Of u nu een particulier bent, of u bent verantwoordelijk voor de vloer van een bedrijf: wij coaten elke kunststofvloer met oog voor detail.

Kunt u wel een vakman gebruiken die uw vloer in goede staat brengt? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u voor langere tijd verzekerd bent van een vloer met een ijzersterke coating.

Contact

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners