• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Waterschade Breda

In Nederland hebben we de laatste jaren steeds vaker te maken met zeer heftige buien. Dat geldt dus ook voor Breda en omstreken. Gelukkig zijn onze woningen daar over het algemeen goed tegen bestand. Maar wat als u toch te maken krijgt met waterschade, bijvoorbeeld door een lekkage? Dan wilt u natuurlijk dat die schade zo snel mogelijk hersteld wordt. En het liefst door een vakman. Wanneer uw plafond schade op heeft gelopen door water dan ontstaat er vaak een zeer ongewenste situatie. Uw plafond is, in het beste geval, sowieso niet meer toonbaar. Kringen, kalk dat loslaat, kortom de ellende lijkt vaak niet te overzien.

Plafond herstellen

Wanneer u getroffen bent door waterschade wilt u maar één ding: het plafond moet in de oude staat hersteld worden. In dat geval staan wij in heel Breda en omstreken voor u klaar om dit varkentje op een professionele manier voor u te wassen. Afhankelijk van het type plafond en de schade die is ontstaan weten wij precies hoe we de schade kunnen herstellen. Het eindresultaat zorgt ervoor dat de waterschade slechts een vage herinnering is. Hoe uw plafond er ook uitziet, u kunt er vanuit gaan dat wij het juiste materiaal en de juiste verf bij ons hebben om de zaak helemaal te renoveren.

Uitkering opstalvergoeding

Wanner uw plafond is geruïneerd door waterschade is het goed mogelijk dat u een uitkering kunt verwachten van uw verzekering. Althans, als u een opstalverzekering hebt afgesloten. Afhankelijk van de polisvoorwaarden zal uw verzekering een bedrag uitkeren om de schade te dekken. Vaak is de hoogte van de uitkering kostendekkend. Dat betekent dat u in principe geen eigen geld kwijt bent als u het schilderwerk aan het beschadigde plafond door ons uit laat voeren. Huurt u ons in dan maken wij op voorhand vrijblijvend een offerte op zodat u met uw verzekering kunt overleggen over de dekking van de kosten.

Wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op door een e-mail te sturen of middels telefoonnummer 06 - 432 20 390.

Contact

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners