• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Bedrijfsvloeren coaten

Bredase Schilder is de specialist in het coaten van vloeren. Wij verzorgen de coating voor particulieren, maar natuurlijk ook voor ondernemers. Een bedrijfsvloer wordt vaak behoorlijk zwaar belast. Ondanks die belasting moet de vloer er uiteraard wel goed uit blijven zien. Een professioneel aangebrachte coating zorgt daarvoor. En dat is belangrijk, want een mooie vloer is een belangrijk visitekaartje voor uw bedrijf.

Voordelen vloercoating

Een vloercoating is zeker geen overbodige luxe. De coating die op de vloer wordt aangebracht beschermt de vloer namelijk tegen schadelijke invloeden. De speciale twee componenten Epoxycoating die wij op uw bedrijfsvloer aanbrengen zorgt ervoor dat de vloer bestand is tegen belasting en tegen vocht. De vloercoating is namelijk vloeistofdicht en dat is met name in een industriële omgeving een prettig gegeven. Dankzij onze expertise op het gebied van materiaal- en ondergrondkennis weten wij de perfecte coating op uw vloer aan te brengen.

Verschillende bedrijfsvloeren coaten

Een bedrijfsvloer moet er goed uitzien en tegen een stootje kunnen. Het maakt nog niet eens zoveel uit wat voor werkzaamheden uw onderneming uitvoert. In een garage moet de vloer bestand zijn tegen olie en vet, in een fitnesscentrum krijgt u juist eerder te maken met verschuivende sportapparaten die uw vloer willen beschadigen. Bescherming van de vloer is in beide gevallen noodzakelijk. En juist daarom is een goede coating die op de juiste manier (door een vakman) is aangebracht zo belangrijk. 

Bedrijfsvloer coaten Brabant

Bent u een ondernemer met een vloer die wel een flinke oppepper kan gebruiken? Neem dan contact op met Bredase Schilder in Breda. Van wellnesscentrum tot kantoorruimte en van sportschool tot fabriekswerkplaats: wij staan garant voor de perfect gecoate bedrijfsvloer! Een offerte is geheel vrijblijvend bij ons op te vragen, dus aarzel niet!

Contact

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners