• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Wandafwerking in Breda

In heel Breda werken wij op jaarbasis talloze klussen naar tevredenheid af. Vaak bestaat zo’n klus uit het afwerken van wanden in de woning. Een huis is de plaats waar u zich op uw gemak moet voelen, en de wanden spelen hierin een belangrijke rol. Het laatste dat u wilt is dat de muren op u af komen. Wanneer u uw wanden op een professionele manier afgewerkt wilt hebben komen wij graag bij u langs om dit voor u te regelen. U kunt er van op aan dat het resultaat u positief zal verrassen. Die garantie kunnen we bieden omdat wij op het gebied van wandafwerking master gecertificeerd zijn. Simpelweg houdt dit in dat wij hebben bewezen dat we heel goed weten waar we mee bezig zijn. Wel zo prettig voor u!

Goed en mooi

Geen enkele wand is voor ons gewoon maar een wand. Van al onze klanten in Breda beseffen we dat de afwerking van de wand mede bepalend is voor het woongenot. Daarom zorgen wij er niet alleen voor dat de wand strak wordt afgewerkt zodat de wand lang meegaat, maar ook realiseren we uw speciale wensen. Die wensen kunnen te maken hebben met de kleur waarin de wand moet worden afgewerkt, maar die kunnen ook wat uitgebreider zijn. stuukwerk met een structuurtje, speciaal sierpleisterwerk, of zelf ornamenten die in het stuukwerk worden verwerkt. U geeft gewoon aan hoe u uw ideale wand voor u ziet en wij zorgen dat het wordt gefikst. Van te voren stellen we u natuurlijk uitstekend op de hoogte van de werkwijze die we zullen gaan toepassen.

 

Diverse technieken

Het afwerken van wanden heeft in de afgelopen jaren een revolutie ondergaan. Inmiddels zijn er verschillende methodes ontwikkeld om een wand mooi en goed af te werken. In Breda zijn wij het bedrijf die al deze technieken onder de knie hebben. Of de wand nu moet worden gestuukt, gepleisterd, geschilderd of bespoten, bij ons is het allemaal mogelijk.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie betreft de mogelijkheden op het gebied van wandafwerking of wenst u een offerte? Neemt u dan contact met ons op.

Contact

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners