• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Plafondafwerking in Breda

Een plafond is vaak een gedeelte van een kamer dat net niet de aandacht krijgt die het nodig heeft. Op zich verklaarbaar, want u loopt natuurlijk niet non-stop met uw hoofd in uw nek naar boven te staren, maar een mooi afgewerkt plafond zorgt er zeker voor dat de ruimte er direct een stuk prettiger uitziet. Ergert u zich al jaren aan de staat van uw plafond, of vindt u gewoon dat er wel eens wat aan mag gebeuren, dan bent u als inwoner van Breda en omstreken bij ons aan het juiste adres. Wij geven uw plafond precies die behandeling die het nodig heeft.

Hoogwaardig plafond

Veel plafonds krijgen na verloop van tijd te maken met verwering. Soms ontstaan er lelijke kringen of treden er hinderlijke kleurverschillen op. Op een gegeven moment gaat u zich daar natuurlijk aan ergeren. Bent u wel klaar met de huidige staat van uw plafond? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u binnen korte tijd weer beschikt over een plafond dat gezien mag worden. Een plafond dat bijdraagt aan de huiselijke sfeer die er in uw woning moet heersen.

 

Totale plafondafwerking

Wanneer wij uw plafond onder handen mogen nemen gaan wij voor het beste resultaat. Wij zijn natuurlijk niet voor niets master gecertificeerd! Zowel onze werkwijze als de materialen die wij gebruiken zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Afhankelijk van het type plafond en uw specifieke wensen stellen we een plan op om tot het ultieme resultaat te komen. Het maakt niet uit of uw plafond geschilderd moet worden of dat er geschuurd moet worden, dat regelen we voor u. Ook stuukwerk en pleisterwerk is voor ons geen enkel probleem. Of er nu gewoon glad gestuukt moet worden of dat u liever wat reliëf in het pleisterwerk wilt zien, u vraagt, wij draaien. Liever een afwerking met gipsplaten? Doen we dat gewoon!

Contact

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners