• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Glaswerk in Breda

Uw woning in Breda is de plek waar u uw leven leidt. Een plek waar u zich thuis moet voelen. Een belangrijk element in het huis zijn daarom de ramen. Letterlijk de plek waardoor de omgeving binnenkomt. Om verzekerd te zijn van genoeg lichtinval moet er voldoende glas in uw woning aanwezig zijn. Wanneer u in de omgeving van Breda op zoek bent naar een professional die u kan helpen bij het plaatsen van glas bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring in het zetten van alle soorten glas, en pakken elke klus aan met het idee dat de klant centraal staat.

Glaszetten: een vak!

Wij zijn al jaren actief in de omgeving Breda en hebben al de nodige woningen van glas voorzien. Op die manier hebben we een ruime ervaring opgedaan. Glaszetten is namelijk veel meer dan alleen een ruit plaatsen. Wanneer u uw woning door ons van glas laat voorzien plaatsen wij het glas in één keer. Op die manier heeft u zo min mogelijk last van de werkzaamheden. Ook adviseren wij u graag over het soort glas dat in uw geval het meest geschikt is. Glas is voor ons namelijk veel meer dan een doorzichtig materiaal; dankzij het juiste glas wordt uw woongenot vergroot.

Soorten glas

Wij zijn natuurlijk niet de enige glaszetter in Breda, maar wij zijn wel ongelooflijk allround. Of u uw woning nu wilt laten voorzien van enkelglas, isolatieglas, veiligheidsglas of HR++ glas, wij zorgen dat het snel goedkoop en professioneel geregeld wordt. Afhankelijk van de speciale eisen die u stelt zullen wij onze mening geven over het glas dat voor u het meest geschikt is. Wilt u bijvoorbeeld glas in uw woning laten zetten dat zeer goed bestand is tegen weersinvloeden en geluid, dan bevelen we HR++ glas aan. Extra stevig glas? Dan wordt het veiligheidsglas.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van glas zetten bij u in de regio? Neemt u dan contact met ons op middels telefoonnummer 06 - 43 22 03 90 of via het contactformulier.

Contact

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners