• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Hét schildersbedrijf in Breda

Wij zijn niet het enige schildersbedrijf in Breda, dat geven we direct toe. Wel zijn we één van de beste! Dat durven we te zeggen omdat wij al jaren ervaring hebben in de schilderbranche en deze kennis zelfs van vader op zoon is overgegeven. Onze kwaliteit wordt nog eens extra in de verf gezet door de vakopleidingen die zijn gevolgd. Het resultaat: een master gecertificeerde schilder. Hebt u een schilderklus die uitgevoerd moet worden door een professional, dan is het een goed idee om ons te benaderen. Wij geven advies, overleggen met u, maar uiteindelijk pakken wij gewoon stevig aan met een schitterend geschilderde woning als eindresultaat.

Schilderen op hout of metaal

Materiaal dat vaak wel een schilderbeurtje kan gebruiken is hout. Een frisse laag verf zorgt ervoor dat een houten oppervlak (bijvoorbeeld een deur) er mooi uitziet. Daarnaast beschermt de verf het hout tegen beschadigingen en tegen slijtage en rotting. Wanneer wij uw hout beschilderen houden wij dus altijd deze twee zaken in het oog: hoe het hout eruit komt te zien, en of het hout langdurig bestand is tegen invloeden van buitenaf. In feite hanteren we dezelfde werkwijze voor het schilderen van metalen oppervlaktes. Met dit materiaal hebben wij ook voldoende ervaring zodat een schilderbeurt op metaal voor u het gewenste resultaat oplevert. De verf die wij hiervoor gebruiken verfraait het metaal en zorgt er tegelijkertijd voor dat roest geen kans krijgt om het metaal aan te tasten.

Schilderen op kunststof

Een derde oppervlak waarop we onze verf voor u aan kunnen brengen is kunststof. We krijgen steeds meer opdrachten waarbij ons wordt gevraagd om kunststoffen oppervlakken in de verf te zetten. Een van de redenen hiervan is de opkomst van kunststoffen kozijnen. Er komt een moment dat die moeten worden onderhouden. Dat doen wij graag voor u en hiervoor hebben wij verf in huis die speciaal geschikt is voor de toepassing op kunststof.

Op onze social media kunt u o.a. onze projecten voorbij zien komen. Of neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners