• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Winterschilder in Breda

De winters in Nederland kunnen een ware aanslag vormen op uw huis. Vochtige dagen afgewisseld met vorst zorgen ervoor dat de verflaag op uw woning het zwaar te verduren krijgt. De winter is daarom een uitstekende periode om een nieuwe verflaag aan te laten brengen. Uiteraard staat Bredase Schilder in dat soort gevallen graag voor u klaar.

Schilderen in de winter

Tot een aantal jaar geleden werd er in de winter amper aan schilderwerk gedaan. Werd er al geschilderd dan waren dat vaak schilderklussen die binnen in huis werden uitgevoerd. De reden hiervoor was onder andere dat de verf die gebruikt werd niet zo goed bestand was tegen lage temperaturen. Tegenwoordig hebben wij daar gelukkig geen last meer van omdat wij momenteel gebruik maken van verf die speciaal ontwikkeld is om ook bij lage temperaturen aangebracht te kunnen worden. Deze verf droogt supersnel en ook het uitharden is zo gebeurd. De winterperiode voor schilders is de periode van 21 november tot 31 maart.

 

Topkwaliteit in Breda

Wilt u met een goed gevoel het voorjaar in, dan hoort een huis dat strak in de verf zit daar zeker bij. Bredase Schilder garandeert een schilderbeurt waarmee uw huis weer een frisse uitstraling krijgt, en uiteraard tegen een mooie prijs. Onze kwaliteit is het hele jaar door constant van hoog niveau dus wat dat betreft hoeft u zich niet druk te maken. Woont u in Breda en denkt u erover om uw huis in de winter te laten schilderen, maar wilt u eerst een prijsindicatie? Dat vinden wij een logische gedachte. Om die reden bieden wij u dan ook graag een geheel vrijblijvende offerte aan. wanneer de offerte u het idee geeft dat u wel gebruik wilt maken van onze diensten wordt er een afspraak ingepland. Graag nog wat extra informatie? Wij komen de offerte graag toelichten.

Traprenovatie 

U wilt graag een trap in huis die uw huis siert, wij renoveren trappen voor bedrijven en particulier tegen scherpe tarieven vooral in de winter. 

Contact

 

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners