• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Glaswerken

Het glas in uw ramen valt u misschien niet elke dag op. Pas als het vuil is wordt het vervelend en moet u de ramen lappen. Toch is glas belangrijker dan u in eerste instantie denkt. Voldoende lichtinval verhoogt de kwaliteit van leven, zo simpel is het nu eenmaal. Het is daarom een goed idee om na te denken over het type glas dat u in uw woning laat zetten. En wanneer u op dit punt wensen heeft moet dat natuurlijk professioneel en tegen een acceptabele prijs gebeuren. Woont u in de omgeving Breda, Tilburg, Roosendaal dan is er een naam die u moet onthouden: Bredase Schilder. Want wij schilderen niet alleen, ook glas zetten is een klus waar wij een ruime ervaring mee hebben.

Type glas

De ruiten in een woning zijn nooit standaard. Er moet rekening gehouden worden met de afmetingen en met eventuele speciale wensen van de klant. Met uw wensen houden we natuurlijk rekening; we gaan zelfs nog een stukje verder. Desgewenst adviseren we u over de mogelijkheden die het best bij u passen. Want er zijn namelijk een heleboel verschillende soorten glas. Elk met zijn eigen prijs, maar ook met zijn eigen kenmerkende specificaties. Enkelglas is nu eenmaal wat anders dan dubbelglas, en HR++ glas is geen veiligheidsglas. 

Glaswerken: snel gezet!

Ruiten in een woning plaatsen is één ding. Dat op een manier doen die voor de bewoner (u dus) zo min mogelijk overlast oplevert is nog wat anders. Glaswerk aanbrengen brengt wat hinder met zich mee, dat is niet anders. Om de overlast te beperken plaatsen wij uw glas in één keer. U zit dus nooit langdurig in de rommel. Wij leveren glaswerk af in de wijde omgeving van Breda. Een offerte is binnen no-time voor u gemaakt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van glaswerken? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen op telefoonnummer 06 - 43 22 03 90 of via het contactformulier.

Contact

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners