• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Glashelder in Breda

Een glaszetter in Breda, is het noodzakelijk om de beste te vinden? Het lijkt soms een eenvoudig klusje dat iedereen kan fiksen: een ruit plaatsen in een woning, hoe moeilijk kan het zijn? Nou voor ons is het inderdaad niet zo moeilijk, maar dat neemt niet weg dat het zetten van glas geen routineklusje is. Elke woning waar glas in geplaatst moet worden heeft weer zijn eigen uitdagingen, en elke bewoner die in Breda nieuwe ruiten wil laten plaatsen heeft weer andere wensen. Wanneer u zeker wilt zijn van een glashelder plan waarbij we uw wensen en ons advies met elkaar combineren moet u niet langer aarzelen, maar contact met ons opnemen. Wij zetten namelijk al jaren – tot tevredenheid van onze klanten – glas in Breda en omgeving. Wat er ook van ons gevraagd wordt, wij pakken het professioneel aan.

Glaszetter met ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring met het zetten van glas zijn wij in staat om glas te zetten onder alle omstandigheden. Daarbij maakt het voor ons niet zoveel uit om welk type glas het gaat. Wij zijn bekend met meerdere glassoorten. Wanneer u een opdracht voor ons heeft geeft u gewoon aan wat voor soort glas u graag zou willen laten zetten. Dat gaan we dan voor u doen. Het kan ook zijn dat wij een nog een andere optie zien, dan adviseren wij u daar uiteraard graag over.

Bijzonder glas

Jaren geleden was het simpel. Iedereen had een woning voorzien van enkelglas en stookte zich een ongeluk of leed kou. Tegenwoordig is dat natuurlijk niet meer aan de orde. U kunt kiezen voor diverse soorten hoogwaardig glas. Dit kan enkelglas, HR++ glas (glas met een extreem isolerende werking) of veiligheidsglas zijn. De keuze van het glas hangt onder meer af van de plaats waar het glas geplaatst wordt. Een serre heeft nu eenmaal ander glas nodig dan een slaapkamer.

Voor meer informatie of voor een offerte kunt u contact met ons opnemen!

Contact

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews
bekijk onze reviews

Partners