• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Nieuw glas

Is er een klein ongelukje gebeurt waardoor er een raam kapot is? Ook voor een nieuw raam bent u bij de Bredase Schilder aan het juiste adres. Met onze ervaring kunnen wij snel en professioneel een nieuw glas plaatsen bij uw woning of bedrijf.
 

Soorten glas

Bij het vervangen van oude glas, moet er gekozen worden voor het nieuwe glas. Wij hebben verschillende soorten glas aan: enkel glas, dubbelglas, isolatieglas of veiligheidsglas. De keuze hangt af van de plaats waar het glas geplaatst wordt. De mogelijkheden brengen allemaal hun eigen voor- en nadelen met zich mee. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.  


Waarom de Bredase Schilder?

Een raam zetten is moeilijker dan het lijkt. Zo heeft elke glassoort bepaalde kenmerken, is geen enkele woning gelijk en heeft elke klant zijn eigen wensen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij elke glassoort snel en helemaal naar uw wensen plaatsen. Zonde ruw kozijn te beschadigen. Is uw kozijn al beschadigd? Dan werken wij dit direct voor u bij. Naast het plaatsen van nieuw glas, kunnen we u ook adviseren over het soort glas. Wij combineren altijd uw wensen en ons advies om tot de beste oplossing voor u te komen.
 

Is een nieuw glas plaatsen verzekerd?

Als u een nieuw raam moet laten plaatsen omdat het oude raam kapot is, is de kans groot dat de verzekeraar de reparatiekosten dekt. Bekijk bij uw verzekeraar welke oorzaken van glasschade vergoed worden. Dekt de verzekering de reparatiekosten? Zorg er dan voor dat u zoveel informatie over de schade verzameld. Dit bent u nodig voor de schadeclaim. Neem daarna contact met ons op en wij zorgen voor een vakkundig herstel van uw glasschade.
 

Vakkundig herstel van schade in Breda, Roosendaal en omstreken

Wilt u een nieuw glas laten zetten in Breda of omgeving, bel dan de Bredase Schilder voor vakkundige (herstel)werkzaamheden. Neem voor meer informatie contact met ons op via de website, of bel ons op telefoonnummer 076 - 599 1675. Buiten werkdagen kunt u ons ook mobiel bereiken per telefoonnummer: 06 - 432 203 90.

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners