• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Glasschade herstellen

Bij de Bredase Schilder denkt u wellicht direct aan schilderwerken, maar ook voor professioneel glasschade herstellen bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u glasbreuk door bijvoorbeeld storm, of buiten spelende kinderen, dan is het zaak dat deze zo snel mogelijk wordt hersteld. Zo bent u snel weer beschermd tegen weersomstandigheden en inbraak en worden ongelukken met glasscherven voorkomen. 

Vraag een offerte aan    Neem contact op

Laat vakkundig uw glasschade herstellen

Wij verzorgen graag glasreparatie bij schade aan diverse soorten glas, zoals isolatieglas, veiligheidsglas en glas-in-lood. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hiervoor bij ons terecht. De glasbreuk wordt snel en vakkundig gerepareerd, waarbij het hout- en schilderwerk intact blijft. Maak voor wij arriveren en voordat u iets opruimt vast foto’s van de situatie, om later aan uw verzekeraar te kunnen overhandigen. Zijn er geen kinderen of huisdieren in de buurt en vormen de glasscherven geen direct gevaar voor in- en omwonenden, dan kunt u deze laten liggen zodat wij deze later voor u opruimen. 

Met spoed uw glas laten herstellen in Breda en omstreken

De Bredase Schilder is binnen korte tijd op locatie in Breda en omstreken. Daardoor beschikt u direct over een noodvoorziening, of kunnen wij de schade direct herstellen. Wij hebben goed contact met de lokale glashandel, waardoor glasbreuk snel kan worden hersteld en uw woning of bedrijfspand snel weer beschermd is. Neem bij glasschade direct contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op telefoonnummer 076 - 599 1675. Buiten kantoortijden zijn wij tevens mobiel bereikbaar via telefoonnummer 06 - 432 203 90. Zo kunnen wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn met het vervangen of herstellen van uw glas.

Meer weten?

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners