• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Glas vervangen in kunststof kozijnen

Is het glas van uw raam lek of kapot? Wij kunnen het glas voor u vervangen. Met onze ruime ervaring in glaszetten, zorgen wij ervoor dat uw glas snel vervangen wordt. Zit het defecte glas in een kunststof kozijn? Dat is voor ons geen probleem. Ook dat glas kunnen wij vakkundig voor u vervangen.

Glas zetten door de Bredase Schilder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer moet het glas vervangen worden?

Het meest logische antwoord is: als het glas kapot is. Maar er is nog een ander antwoord. Een dubbelglas gaat tussen de 25 en 30 jaar mee. Daarna isoleert het glas steeds minder. Dit kan leidt tot hogere energiekosten. Heeft u enkel glas? Dan kunt u er voor kiezen om deze te laten vervangen door dubbel- of isolatieglas. Enkel glas isoleert van zichzelf al minder. Ook kan het gebeuren dat het glas lek is. Dit zorgt voor extra verlies van de isolerende waarde.
 

Waarom glasvervanging door de Bredase schilder?

Met onze ruime ervaring kunnen wij elk soort glas professioneel vervangen. Daarnaast kunnen wij u adviseren over het meest geschikte soort glas voor uw woning. En zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk hinder ervaart van de glasvervanging. Is uw kozijn beschadigd? Dan werken wij dit direct voor u bij. Weet u niet zeker of uw glas lek of defect is? Dan komen wij graag bij u langs om hiernaar te kijken. De Bredase Schilder verzorgt de glasvervanging zorgvuldig en de werkzaamheden kunnen soms vergoed worden door uw verzekeraar. Wilt u weten of uw glasschade vergoed kan worden? Lees het hier of neem contact met ons op.
 

Laat snel uw glas vervangen

Wilt u zeker weten of uw glas aan vervanging toe is of wilt u weten welk glas het meest geschikt is voor uw woning? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen op telefoonnummer 076 - 599 1675 of via het contactformulier.

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners