• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Verzekering

Heeft u glasschade aan uw woning? De Bredase Schilder kan u helpen met de vervanging van het glas. De herstelwerkzaamheden worden soms vergoed door uw verzekeraar. Hieronder leest u welke glasschade meestal vergoed wordt.
 

Glasschade en herstelwerkzaamheden

Onder glasschade valt gebroken glas, schade van scherven of een lek in het glas. Deze schades kunt u over het algemeen declareren. De voorwaarden voor het declareren vindt u bij uw eigen verzekering. Ook zijn sommige herstelwerkzaamheden door waterschade gedekt. De herstelwerkzaamheden die gedeclareerd kunnen worden zijn bijvoorbeeld:


Glasschade declareren

Voor het declareren van de herstelkosten, is het belangrijk dat u eerst foto’s maakt van de schade en de losse glasscherven. Deze foto’s zijn vaak nodig voor de vergoeding. Daarna kunt u de scherven opruimen. Zoek ook op of de schade onder uw verzekering valt en of er een factuur is van de plaatsing van het glas. Vermoed u inbraak of vandalisme? Neem contact op met de politie. Nadat u dit heeft gedaan, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen uw glas vakkundig voor u vervangen. Bijna alle herstelwerkzaamheden kunt u declareren bij de verzekeraar.
 

Waarom de Bredase Schilder?

Met onze ruime ervaring in glasvervanging, kunnen wij u professioneel en vakkundig helpen. Wij kunnen u adviseren over de verschillende soorten glas en deze voor u plaatsen. Bij ons staat de klant centraal en overleggen wij altijd met u over wat u wil. Daarom zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk hinder ervaart tijdens de glasvervanging.
 

Vakkundig herstel van schade in Breda, Roosendaal en omstreken

Heeft u glasschade in Breda of omgeving en wilt u dit snel laten herstellen, bel dan de Bredase Schilder voor vakkundige herstelwerkzaamheden. Neem voor meer informatie contact met ons op via de website, of bel ons op telefoonnummer 076 - 599 1675. Buiten werkdagen kunt u ons ook mobiel bereiken op telefoonnummer: 06 - 432 203 90.

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners