• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Gevelafwerking in Breda

Hoe uw woning in Breda er ook uit ziet, waarschijnlijk is de gevel het gedeelte van het huis dat het meest opvalt. Dat alleen al is een reden waarom het onderhoud van een gevel de nodige aandacht verdient. Er kunnen verschillende overwegingen zijn waarom u uw gevel opnieuw wilt laten afwerken. Vaak komt het voor dat een verbouwing aan de woning het uiterlijk enigszins aantast. Voorbeelden waarbij dit vaak gebeurt zijn het verplaatsen van een raam of deur, of het aanbrengen van gedeeltelijk nieuw metselwerk. Omdat u uiteindelijk tevreden moet zijn met het uiterlijk van de woning is het dan goed om er een specialist naar te laten kijken. Die specialist in de omgeving Breda zijn wij, Bredase Schilder. Overweegt u om uw gevel te laten afwerken dan kunnen wij u hier uitstekend mee van dienst zijn.

Master gecertificeerd

Wij zeggen niet alleen dat wij één van de besten zijn in Breda als het aankomt op gevelafwerking, wij kunnen het ook aantonen doordat we op dit gebied master gecertificeerd zijn. Wat de situatie ook is, wij bekijken elke klus uitvoerig zodat we precies weten met welke materialen we aan de slag moeten gaan. Uiteraard hebt u als klant hierin het laatste woord, maar wij geven u een prima advies en leggen natuurlijk ook uit waarom wij denken dat de voorgestelde werkwijze in dit geval het beste resultaat op zal leveren.

Stuken en bepleisteren

Op het gebied van gevelafwerking zult u in Breda niet snel een bedrijf vinden dat beter werk aflevert dan dat wij doen. Er is namelijk geen specifieke manier waarop we met uw gevel aan de slag gaan. Dit hangt helemaal af van het materiaal waaruit de gevel is opgetrokken en de eventuele schade die moet worden weggewerkt. Of een gevel nu moet worden gestuukt, geschilderd of opnieuw moet worden bepleisterd, wij hebben de kennis en kunde én de juiste materialen bij ons om een stukje vakwerk af te kunnen leveren.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van gevelafwerking? Zoek dan niet verder! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Contact

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews
bekijk onze reviews

Partners