• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Waterschade herstellen

Waterschade aan uw woning kan diverse oorzaken hebben, zoals regen, sneeuw, hagel, een lek in de leidingen of aan het dak, of door slechte voegen en naden. De Bredase Schilder helpt u zo snel mogelijk deze waterschade herstellen, zodat u weer comfortabel en vochtvrij kunt wonen. 

Vraag een offerte aan    Neem contact op

Voorkom gezondheidsrisico’s door tijdig herstel van schade

Waterschade kan zich op verschillende manieren uiten, maar vormt altijd een risico voor de gezondheid doordat u vocht en vaak ook schimmels inademt. De Bredase Schilder neemt graag de herstelwerkzaamheden op, waarna u binnen enkele dagen onze offerte ontvangt. Overleg deze aan uw verzekeraar om de dekking vast te stellen en wij herstellen de waterschade volgens de offerte. 

Zowel stucwerk als andere waterschade herstellen

Waterschade bestaat niet alleen uit vochtplekken op muren en plafond. Is er ernstige schade opgetreden, dan kan niet alleen het behang of stucwerk loskomen, maar kunnen plafondplaten vervormen en verflagen op houten kozijnen loslaten. De Bredase Schilder heeft niet alleen de juiste verf die vochtplekken isoleert, maar pakt ook alle andere problemen die worden veroorzaakt door vochtproblemen vakkundig aan. 

Laat waterschade in Breda herstellen door de Bredase Schilder

Woont u in Breda of omgeving en wilt u de schade laten herstellen die is ontstaan uit wateroverlast? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier voor een passende oplossing. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 076 - 599 1675 en buiten kantoortijden op ons mobiele telefoonnummer: 06 - 432 203 90. Wij komen graag bij u langs om de herstelwerkzaamheden op te nemen en u snel weer van de schade aan uw woning af te helpen.

Neem contact op

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners