• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Waterschade Breda

Als schildersbedrijf komen wij verschillende vormen van schade tegen, zoals waterschade, brandschade en glasschade. Heeft u waterschade in Breda, dan is het zaak dat u dit zo vroeg mogelijk aanpakt. Waterschade kan namelijk zorgen voor schimmel en een risico voor de gezondheid vormen. Waterschade door een lek is een van de meest voorkomende vormen van schade en kan relatief eenvoudig worden opgelost. De Bredase Schilder heeft speciale verfsoorten die vochtplekken isoleert, waarmee u snel van de plekken af bent.

Vraag een offerte aan     Heeft u een vraag

Laat vakkundig waterschade in Breda herstellen

Heeft u lekkage gehad en is deze inmiddels verholpen, maar zijn er nog vochtplekken op muren en plafond zichtbaar, dan herstellen wij graag de schade. Ook kan waterschade ontstaan door weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en hagel. Zijn hierdoor langdurige vochtplekken ontstaan, dan zijn deze met gewone verf niet af te dekken en dient u een ervaren schilder in te schakelen. Ook bij grotere problemen zoals vervormde plafondplaten of verflagen die loslaten helpen wij u graag verder. 

Waterschade herstellen met de juiste materialen

De Bredase Schilder weet precies hoe de schade kan worden hersteld en houdt rekening met het type van het plafond en de oorzaak van de schade. Met de juiste materialen kunnen wij vervolgens de waterschade herstellen. Heeft u een opstalverzekering, dan wordt het herstellen van waterschade bovendien vaak vergoed door uw verzekeraar. Overleg hiervoor van tevoren onze offerte aan uw verzekeraar, zodat u de dekking door de verzekering kunt bespreken. 

Direct geholpen bij waterschade in Breda

Voor het herstellen van lekkagevlekken, bladderend behang of stucwerk, vervormde plafondplaten en verflagen die loslaten als gevolg van schade door water, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de website, of ons bellen op telefoonnummer 076 - 599 1675. Buiten kantoortijden bereikt u ons mobiel via telefoonnummer 06 - 432 203 90. Wij zorgen er graag voor dat uw woning er snel weer uitziet om door een ringetje te halen.

Vraag?

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners