• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Waterschade? Wij herstellen uw plafond!

Zijn door waterschade de plafondplaten kromgetrokken, heeft u vochtplekken aan het plafond, of is er schade aan het stucwerk ontstaan? Bij waterschade herstelt de Bredase Schilder op vakkundige wijze uw plafond en muren. Zo kunt u binnen korte tijd weer genieten van uw woning.

Neem contact op

Waterschade na lekkage of problemen met leidingen

Heeft u waterschade gehad door een lekkage, problemen met de leidingen, of neerslag? Nadat de onderliggende oorzaak verholpen is, kan er nog steeds bijkomende waterschade zijn, zoals schade aan plafond of muren. Gelukkig wordt ook dit in de meeste gevallen gedekt door uw opstalverzekering. Na het opnemen van de herstelwerkzaamheden leveren wij u graag een offerte die u aan de verzekeraar kunt overleggen. Na akkoord herstellen wij vervolgens uw interieur in de oude staat. 

Herstellen van waterschade aan plafond en muren

De Bredase Schilder heeft niet alleen de nodige kennis in huis, maar ook de geschikte materialen van hoogwaardige kwaliteit om waterschade aan uw plafond en muren te herstellen. Onder andere de volgende herstellingswerkzaamheden voeren wij graag voor u uit: 

Laat uw waterschade verhelpen door de Bredase Schilder

De Bredase Schilder reageert snel op waterschade in Breda en omgeving, zodat deze snel en nog redelijk gemakkelijk kan worden opgelost. Hoe langer u wacht, hoe groter de schade immers kan worden door bijvoorbeeld schimmelvorming op plafond en muren. Meldt u de schade bij ons, dan komen wij de werkzaamheden zo snel mogelijk opnemen. Vul direct ons contactformulier in, of bel ons op telefoonnummer 076 - 599 1675. Buiten werkdagen kunt u ons bereiken op ons mobiele nummer: 06 - 432 203 90. Zo bent u zo snel mogelijk van uw vochtproblemen af.

Meer weten?

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners