• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Traprenovatie Breda

U wil uw nieuwe huis of tweede verblijf graag aankleden naar uw smaak. Misschien gaat u zelfs voor een volledige renovatie? Of misschien vindt u het gewoon tijd dat het huis waar u al vele jaren woont een nieuwe look u krijgt. Wat ook uw redenen zijn, uw trap, die in menig huis een opvallend element is, verdient hierbij zeker uw en onze volledige aandacht. 

Helemaal als nieuw

Bij het renoveren van uw trap kan u kiezen uit verschillende methoden, de ene al wat opvallender dan de andere. Een veel gebruikte techniek is bijvoorbeeld het plaatsen van zogenaamde overzettreden, of kortweg het aanbrengen van nieuwe, valse treden op de bestaande exemplaren. Daarnaast kan u natuurlijk ook kiezen voor zandstralen, al dan niet gevolgd door een volledig nieuwe verflaag. Een belangrijke beslissing daarbij is ook of en zo ja welke elementen u eventueel zou willen behouden. Maar ongeacht of uw voorkeur bij het renoveren uitgaat naar het herstellen van authentieke elementen in hun oude glorie of naar een totale facelift, voor uw renovatie kan u altijd rekenen op de specialisten in traprenovatie, uit Breda.

De specialist uit Breda

Wanneer u vertrouwt op Bredase Schilder uit Breda kan u er van uitgaan dat u kiest voor een professionele en uitstekende reputatie, waarbij hun vakkennis en ervaring garant staan voor een schitterend eindproduct. Dit bedrijf is actief in vele niches, van het herstellen van waterschade aan, bijvoorbeeld, plafonds, tot het coaten van uw vloer. In de wintermaanden spitsen ze zich dan weer toe op schilderen en renoveren van, voornamelijk, trappen. Dankzij deze uitgekiende planning slagen ze er daarbij in kwaliteitswerk te leveren tegen nooit geziene scherpe prijzen, wat de klant uiteraard ten goede komt. Wanneer u begint te dromen van of meer concrete plannen te maken voor een traprenovatie, neem dan gerust contact op met Bredase Schilder uit Breda. 

Contact

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners