• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Ruitbreuk

Een vaak voorkomende schade is ruitbreuk. Ruitbreuk ontstaat vaak door een ongelukje of een onverwachte situatie. Bijvoorbeeld een tak dat afbreekt door de storm en door de ruit heen komt. Gelukkig kan dit snel hersteld worden en worden de kosten meestal gedekt door uw verzekering.
 

Waarom moet een ruitbreuk snel hersteld worden?

Een breuk in een ruit verhoogt de kans op inbraak. De ruit is al kapot dus een inbreker kan dan sneller inbreken. Ook kan de ruit de woning niet meer isoleren. De kou of warmte van buiten komt makkelijk naar binnen door de breuk. En door de wind kan de breuk nog groter worden. Al deze gevolgen van een ruitbreuk zorgen ervoor dat u meer geld moet uitgeven. Als u snel de ruit laat vervangen en een verzekering heeft die de schade dekt, scheelt u dat dus veel geld.


Waarom de Bredase Schilder?

De Bredase Schilder heeft de kennis in huis om uw snel en vakkundig te helpen bij glasschade of ruitbreuk. Het vervangen van de ruit gebeurt in één keer zodat u amper hinder ervaart van de herstelwerkzaamheden. Tijdens de ruitvervanging zorgen wij ervoor dat uw kozijn niet beschadigd. Is uw kozijn al beschadigd? Dan werken wij dit direct voor u bij. Bij ons staat kwaliteit en de klant centraal. Wij adviseren u graag over welk glassoort het beste bij u past. Zo kiest u de oplossing die het beste bij u past. En zorgen wij ervoor dat de ruitbreuk gauw herstelt wordt.
 

Vakkundig herstel van schade in Breda, Roosendaal en omstreken

Heeft u ruitschade in Breda of omgeving en wilt u dit snel laten herstellen, bel dan de Bredase Schilder voor vakkundige herstelwerkzaamheden. Maak van tevoren foto’s en overleg deze samen met onze offerte aan uw verzekeraar. Neem voor meer informatie contact met ons op via de website, of bel ons op telefoonnummer 076 - 599 1675. Buiten werkdagen kunt u ons ook mobiel bereiken per telefoonnummer: 06 - 432 203 90.

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners