• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Kan ik de kosten van glasschade declaren bij mijn opstal verzekering?

Bent u in het bezit van een opstalverzekering en laat u glasschade herstellen, bekijk dan van te voren of u de kosten van de glasschade kunt declareren. Vaak dient u in zo’n geval zoveel mogelijk informatie te verzamelen, zoals foto’s van de glasschade, voordat u deze laat herstellen. Wat u nodig kunt hebben en in welke gevallen glasschade kan worden gedeclareerd leest u hieronder. 

Heeft u een vraag?

Wat is er nodig voor het declareren van glasschade?

Om uw glasschade te declareren bij uw opstalverzekering, is het belangrijk dat u niet direct de glasscherven opruimt. Maak eerst foto’s van de situatie alvorens u de scherven opruimt om een veilige omgeving te creëren voor kinderen en huisdieren. Vervolgens is het belangrijk dat u nagaat of u garantie heeft op de ruit en of er een factuur is van de plaatsing ervan. Is er sprake van inbraak of vandalisme, laat dan een proces verbaal opmaken door de politie. 

Wanneer wordt glasschade gedekt door mijn opstalverzekering?

Overleg bovenstaande documenten en onze offerte vervolgens aan uw verzekeraar, die de dekking voor u kan controleren. In deze gevallen is de glasschade bij de meeste verzekeraars gedekt: 

Uw glas hersteld of vervangen door de Bredase Schilder

De Bredase Schilder helpt u bij glasschade in Breda en omgeving graag op vakkundige wijze verder. Is het glas niet meer te herstellen, dan kunt u tevens de mogelijkheid overwegen om te kiezen voor ander glas. Zo kunt u in plaats van enkel glas dubbel glas of zelfs HR++ glas laten plaatsen, voor meer warmte in huis en een lagere energierekening. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via de website. Of bel ons gedurende werkdagen op telefoonnummer 076 - 599 1675 en op overige dagen op ons mobiele nummer: 06 - 432 203 90. Wij herstellen glasschade snel en efficiënt, op vakkundige wijze.

Neem contact met ons op

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners