• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Glasschade herstellen declareren bij opstal verzekering

Wanneer u glasschade laat herstellen kunt u dat bijna altijd declareren via uw opstalverzekering. Is er sprake van glasbreuk, of slaat dubbelglas lek wanneer de garantie van de leverancier of fabrikant is verlopen, dan valt dit meestal binnen de verzekering. Ook indirecte schade door scherven van glas en spiegels is vaak gedekt. Bij de Bredase Schilder kunt u een offerte aanvragen en deze vervolgens overleggen aan uw verzekeraar. 

Vraag een offerte aan      Neem contact op

Ondersteunend materiaal voor uw verzekeraar

Niet alleen onze offerte, maar ook bewijs van de ontstane situatie zorgt ervoor dat uw verzekering de glasschade dekt. Heeft u garantiebewijs van uw leverancier, een proces-verbaal in het geval van diefstal of vandalisme, of foto’s van de situatie? Dan is het verstandig om ook deze te overleggen aan uw verzekeraar. 

Glasschade herstellen declareren bij uw opstalverzekering

Wordt de schade gedekt door uw verzekering, dan regelen wij graag het herstellen van uw glasschade. Ook wanneer dit niet geval is, helpen wij u graag verder tegen een aantrekkelijk tarief. Naast een opstalverzekering kunt u tegenwoordig ook een raam kapot verzekering afsluiten, waarmee u niet de hele inboedel verzekert maar wel de ruiten van uw woning. 

Herstellen van glasschade in Breda en omstreken

Is het huidige glas niet te herstellen, dan kunt u bij het vervangen van het glas de optie overwegen om de glassoort te wijzigen. Zo plaatst de Bredase Schilder niet alleen enkel en dubbel glas, maar ook HR++ glas waarmee u bespaart op uw energiekosten. Neem voor meer informatie over het declareren van glasschade bij uw opstalverzekering en onze diensten contact met ons op via de website. Of bel ons op telefoonnummer 076 - 599 1675 en buiten kantoortijden op ons mobiele nummer: 06 - 432 203 90. Graag helpen wij u dan zo spoedig mogelijk verder met glasreparatie.

Heeft u een vraag?

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners