• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Glasschade herstellen Breda

Heeft u zichtbare schade aan uw ruit door weersomstandigheden, inbraak of spelende kinderen? Of is er onzichtbare schade doordat er een glas lek is ontstaan? Glasschade herstellen in Breda kan snel en vakkundig bij de Bredase Schilder. Niet alleen hebben wij ervaring bij het repareren of vervangen van uw glas na verschillende soorten schade, ook kunnen wij diverse soorten glas behandelen. Heeft u schade aan dubbel glas, HR++ glas of glas in lood? Wij helpen u graag zo snel mogelijk zodat uw woning weer beveiligd is.

Heeft u een vraag?    Vraag een offerte aan

Binnen korte tijd ter plaatse om de schade te beperken

Als schilderbedrijf hebben wij ruime ervaring in het vervangen en herstellen van beglazing. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat schilder- en houtwerken netjes intact blijven. Maak van tevoren foto’s van de situatie voor uw verzekeraar en ruim eventueel de glasscherven op wanneer er spelende kinderen of huisdieren in de buurt zijn. Binnen korte tijd kunnen wij voor glasschade herstellen in Breda en omgeving ter plekke zijn en zorgen voor een veilige omgeving. Ook wanneer het glas vervangen dient te worden kunnen wij zorgen voor een tijdelijke noodoplossing. 

Laat vakkundig uw glasschade herstellen in Breda

Is er ook schade aan het houtwerk of schilderwerk, dan wordt na de glasreparatie door ons hersteld. Laat u de laklaag niet goed herstellen, dan kan er vocht in de scheuren terechtkomen waardoor houtrot ontstaat. Bij de Bredase Schilder wordt u dus van A tot Z geholpen bij glasschade: van het repareren of vervangen van het glas, tot houtreparatie en schilderwerken. Neem bij glasbreuk dan ook direct contact met ons op via het contactformulier op de website, of bel ons op telefoonnummer 076 - 599 1675. Buiten kantoortijden kunt u ons bereiken via ons mobiele telefoonnummer: 06 - 432 203 90. Wij helpen u zo spoedig mogelijk op vakkundige wijze, zodat uw glas en schilderwerk weer jaren meekan.

Neem contact met ons op

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners