• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Glas kapot? Wij herstellen uw glasschade

Glasschade is een veel voorkomend probleem en kan eenvoudig ontstaan door een bal door de ruit of storm. Is uw glas kapot in Breda of omstreken, dan helpt de Bredase Schilder u graag direct uw glas te herstellen. Waar mogelijk repareren wij het glas, in de overige gevallen wordt het vakkundig vervangen. Zo is uw woning snel weer beveiligd tegen inbraak en slechte weersinvloeden. 

Neem contact op    Vraag een offerte aan

Het herstellen van glasschade in uw woning

Is uw glas kapot, dan is het zaak dat u foto’s van de situatie maakt voordat u enige actie onderneemt: deze kunt u later aan de verzekering overhandigen. Heeft u opstalverzekering, dan is glasschade namelijk in de meeste gevallen gedekt. Zijn er kinderen of huisdieren in huis, ruim dan vervolgens de glasscherven op om te zorgen voor een veilige omgeving. Zo niet, dan ruimen wij deze graag voor u op wanneer wij arriveren. 

Vakkundig advies bij gebroken beglazing

Bij de Bredase Schilder kiest u voor kwaliteit. Wij herstellen uw glasschade op vakkundige wijze dankzij onze jarenlange ervaring. Bij het herstel van uw gebroken glas adviseren wij u dan ook graag over de mogelijkheden, zodat u kiest voor een oplossing die bij u past. Vervolgens wordt uw glas vakkundig hersteld, zonder daarbij het schilderwerk op de kozijnen te beschadigen. Is dit al beschadigd? Geen probleem: wij werken het dan direct voor u bij. 

Glas kapot? Bel direct de Bredase Schilder

Wilt u uw glasschade laten herstellen door een van onze vakkundige specialisten? Neem dan contact op via ons contactformulier op de website. Telefonisch zijn wij tevens bereikbaar op telefoonnummer 076 - 599 1675 en buiten kantoortijden op ons mobiele nummer: 06 - 432 203 90. Wij helpen u graag zo spoedig mogelijk door de glasschade te verhelpen en zo uw woning weer bewoonbaar te maken.

Heeft u een vraag?

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners