• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4
  • Banner 5
  • Banner 6

Topschilder in Breda

Een schilder voor een verfklus in Breda of omgeving. Wanneer u zo iemand zoekt neemt u natuurlijk alleen genoegen met de beste. Nu weten wij ook wel dat elke schilder van zichzelf zegt de beste te zijn, dus we leggen u graag uit waarom wij denken dat we bij de top horen. De passie voor het schilderen van woningen en dergelijke is er bij ons letterlijk met de paplepel ingegoten. De opa en de vader van de huidige eigenaar waren al schilders (in Utrecht) en deze lange ervaring is overgedragen zodat we daar ook nu ons voordeel mee doen.

Vakkundig schilderwerk

Wanneer wij in Breda aan een schilderopdracht beginnen doen we waar we goed in zijn. Op een vakkundige manier duurzaam schilderwerk realiseren. Een gedegen opleiding vormt hiervoor de basis. De opleidingen die zijn gevolgd zijn een schilderopleiding aan “het Spos” (erkende schilderopleiding) en een masterclass in Den Bosch. Kortom, alleen de papieren tonen al aan dat het wel goed zit. Tel daarbij op dat wij in Breda en omstreken een grote groep tevreden klanten hebben zitten en u weet dat u best eens contact met ons op zou kunnen nemen.

Allround schilderwerk

In Breda kunt u op ons rekenen, ongeacht de aard van de opdracht. Of u nu hout, kunststof of metaal wilt laten beschilderen, voor al deze zaken draaien wij onze hand niet om. Wij adviseren, gaan samen met u de mogelijkheden na en hakken samen met u de knoop door. Vervolgens pakken we de klus aan en zorgen ervoor dat er een resultaat ontstaat waar u trots op kunt zijn, en wij natuurlijk ook. Hebt u iets dat op degelijke wijze geverfd moet worden en wilt u hierbij een professional inschakelen? Een geheel vrijblijvende offerte is bij ons zo opgevraagd. Daarna kunt u zelf beslissen of wij voor u de geschikte partij zijn.

Contact

Nieuws

foto's actuele projecten


Reviews


Geen toegang tot de API.

bekijk onze reviews

Partners